Lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset valtakunnallisesti Kuopiosta käsin

Ota yhteyttä!

Experant Oy hallitsee koko lämpöketjun vuosikymmenten kokemuksella. Lämpösäädellyt elintarvikekuljetukset kuuluvat erikoisaamiseemme. Elintarvikkeihin lisäksi kuljetamme tuore- ja päivittäistavarat vankalla kokemuksella. Päivittäinen liikenne suuntautuu Kuopiosta sekä pohjoiseen että etelään.

Lämpösäädellyt kuljetukset ympäri vuorokauden

Meillä on käytössämme varma ja nykyaikainen kalusto, ammattitaitoinen henkilöstö sekä kattavat terminaalipalvelut. Niiden ansiosta tuore- ja päivittäistavarat sekä elintarvikkeet liikkuvat optimaalisissa olosuhteissa vuorokauden ympäri.

Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Kylmää tai lämmintä - hallitusti etelästä pohjoiseen ja toisinpäin

Säännöllistä sopimusliikennettä harjoitamme Helsinki–Kouvola–Lahti–Mikkeli–Kuopio–Oulu -akseleilla täysperävaunuyhdistelmin. Valtakunnallisen kuljetusverkostomme ja täysperävaunuyhdistelmin ajettavan säännöllisen sopimusliikenteemme ansiosta niin pienet kuin suuretkin lähetykset kulkeutuvat sujuvasti kaikkialle Suomeen. Sopimusliikenteen lisäksi suoritamme päivittäin jakelutoimintaa Itä-Suomen alueella ja Oulussa. Tarvittaessa suunnittelemme logistiikkaratkaisut myös asiakkaan erityistarpeisiin.

Pyydä räätälöity tarjous!